Poslednje u Blogu

Poručivanje

Poručivanje

U našoj cvećari svakim danom možete poručiti veliki broj cvetnih aranžmana za različite prilike (svadbe, privatne proslave, korporativne proslave, rođendane, krštenja i sl). Takođe, možete poručiti bukete, ruže u kutiji, 101 ružu (u korpi, kutiji, buketu i dr.), kao i saksijsko cveće. Ukoliko želite nešto što se trenutno ne nalazi u našoj ponudi kontaktirajte nas da se dogovorimo.

Poručivanje cveća u našoj cvećari možete izvršiti na više načina:

  • Online putem našeg sajta (dodavanjem proizvoda u korpu, potvrdom porudžbine i popunjavanjem traženih podataka, nakon čega će Vas neko od naših zaposlenih kontaktirati u najkraćem roku)
  • Putem naše e-mail adrese (na sve e-mailove odgovaramo u kratkom roku)
  • Telefonskim pozivom na jedan od naših brojeva. Ukoliko zovete iz inostranstva mozete nas kontaktirati i posredstvom aplikacija Viber i Whatsapp na broj +381-69-103-2017
  • Dolaskom u našu cvećaru

Za koji god način poručivanja cveća da se odlučite, na nama je da Vaše želje ispunimo na najbolji, najkvalitetniji i najbrži način. Pre preuzimanja ili dostave cveća na adresu neko od naših zaposlenih će Vam poslati fotografiju (Viber, MMS, e-mail) gotove porudžbine kako biste bili sigurni da je u skladu sa Vašim željama.

Plaćanje

Plaćanje možete izvršiti karticom online na sajtu (nije potreban već otvoren PayPal nalog, samo pratite uputstva), pouzećem ili na naš tekući račun prema sledećim instrukcijama: Girasole shop, Svetog Nikole 102, Beograd, br. računa 160-492661-82.

Otkazivanje porudžbine

Već naručena porudžbina se može otkazati u razumnom roku pre isporuke pozivom na broj telefona +381-69-103-2017. Ukoliko je porudžbina već plaćena pre otkazivanja novčana sredstva će biti vraćena naručiocu u ukupnom iznosu ili u iznosu koji je umanjen za realne troškove koji su postojali do momenta otkazivanja.

Zamena cveća i dostupnost

Tim Cvećare Girasole uvek nastoji da cvetni aranžman koji je naručen bude što sličniji onome koji je na slici sa sajta. Međutim, u opravdanim razlozima (određene vrste cveća nema u nabavci jer nije u sezoni i sl.) Cvećara Girasole zadržava pravo izmene jedne ili više komponenti u aranžmanu, naravno uz prethodni dogovor sa klijentom, ali uz zadržavanje kvaliteta i stila prvobitnog aranžmana koji je naručen.

Privatnost

Cvećara Girasole garantuje potpunu sigurnost podataka svim svojim korisnicima. Sve lične podatke koje ste naveli koristiće samo za potrebe svojih usluga odnosno za popunjavanje porudžbine i neće biti dostupni neovlašćenim osobama. Ispravno upisani i tačni lični podaci potrebni su nam da bismo što uspešnije obavili uslugu. Cvećara Girasole neće otkriti primaocu ko je poslao cvetni aranžman ukoliko naručilac ne ostavi svoj potpis u poruci.

Poručivanje cvetnog aranžmana putem online formulara, telefonskog poziva, e-mail-a ili neposredno u radnji Cvećare Girasole automatski podrazumeva da je naručilac upoznat sa gore navedenim Uslovima poručivanja i isporuke cvetnih aranžmana i da je u potpunosti saglasan sa njima.

Za sve ostale informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese cvecaragirasole@gmail.com .

Podeli: